Yrityssalo hakee projektipäällikköä Made in Salo -projektiin | haku 18.6 mennessä

Made in Salo.JPG

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Alueelliset innovaatiot ja kokeilut (AIKO) -rahoitteiseen projektiin Made in Salo määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2018 - 31.3.2019.

Projekti lyhyesti

Made in Salo -projektissa luodaan tulevaisuuden osaamisen ja tekijöiden kohtaamispaikka Saloon. Haluamme tarjota saloisille startupeille sekä jo pidempään toimineille yrityksille mahdollisuuden omien tuotteidensa ja innovaatioidensa esittelyyn uudella tavalla. Haluamme myös kertoa Salossa olevasta ainutlaatuisesta osaamisesta, uusista innovaatioista, uniikeista tuotteista sekä Salon kärkihankkeista ja tulevaisuuden visioista. Kokoamme vahvan edelläkävijäyhteisön ja rakennamme ns. näyteikkunan hyödyntäen uutta teknologiaa ja tarinallistamisen keinoja ilman toimialarajoja ja muita rajapintoja.

Projekti on saanut Varsinais-Suomen Liitolta Alueelliset innovaatiot ja kokeilut (AIKO) -rahoitusta. Projektin avulla edesautetaan digitaalisten ja fyysisten, myös kielellisesti saavutettavien kohtaamispaikkojen luomista, joissa toimijat voivat verkostoitua. Projektin rahoitussuunnitelma on jo hyväksytty.

Tehtäväkuvaus ja edellytykset:

Projektipäällikkönä tehtävänäsi on ideoida yhteistyössä eri toimijoiden kanssa


Hanketyö edellyttää itsenäistä työskentelyä.
Odotamme sinulta kykyä tarttua ripeästi toimeen, hahmottaa monitahoisia kokonaisuuksia, hyviä yhteistyötaitoja sekä näkemystä siitä miten tila ja sen sisältö tulisi muotoilla ja koota mahdollisimman monikäyttöiseksi. Projektihallinnan kokemus on tarpeen. Toimipaikka on Salossa. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus: AVAINTA TES:n mukainen palkkaus

Lisätietoja tehtävästä antaa Maija Pirvola puh 044 5157 637 tai

Hakuaikataulu:
Lähetä avoin hakemuksesi ja oma CV osoitteeseen
18.6.2018 mennessä. Työpaikkailmoitus löytyy myös täältä www.te-palvelut.fi

Julkaistu: 31.5.2018 12:36

Takaisin