Haemme matkailualan asiantuntijaa/projektipäällikköä ajalle 1.11.2018-30.6.2021

Työnhakuun liittyvä kuva.jpg
Haemme matkailun asiantuntijaa/projektipäällikköä ajalle 1.11.2018-30.6.2021

Haemme Yrityssaloon matkailualan asiantuntijaa uuden kehittämisprojektimme projektipäälliköksi. Tärkein tehtäväsi on toimia matkailualan kehittäjänä, yritysten kumppanina ja uuden matkailuhankkeemme projektipäällikkönä. Matkailualan asiantuntemustasi tarvitaan projektimme toteuttamisessa. Pääset osaksi Yrityssalon monialaista asiantuntijajoukkoa ja työskentelet sekä yritysten, projektikumppaniemme sekä tärkeimpien alan sidosryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä.

´´Coastal Bootcamp - matkailun yhteistyön kehittämishanke Lounais-Suomen rannikkoalueella´´ on Yrityssalon hallinnoima ja Manner-Suomen Maaseudun kehittämisohjelmasta rahoitettu projekti, jossa osatoteuttajina ovat mukana Kemiönsaaren kunta, Paraisten kaupunki ja Metsähallitus.

Hankkeen tavoitteena on mm. tukea matkailualan yrityksiä kasvussa ja kehittymisessä, kannustaa heitä teknologian käyttöönottoon, rakentaa laajempia yhteistyömahdollisuuksia, tehdä alaan liittyvää ennakointityötä ja huomioida tulevaisuuden matkailutrendit kehittämistyössä.

Edellytämme valittavalta

- soveltuvaa matkailualan tutkintoa

- työkokemusta matkailun ja elämysteollisuuden kehittämistehtävistä

- henkilökohtaista erityisosaamista joltain matkailualan kehittämisen osa-alueelta, jota voidaan hyödyntää toimialan kehittämisessä

- erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

- Suomen ja englannin kielen osaamista

Projektipäällikkö työskentelee yhteistyössä matkailuyritysten, hankekumppaneiden ja sidosryhmien kanssa noudattaen jo laadittua ja rahoittajan hyväksymää projektisuunnitelmaa. Työskentelypiste sijaitsee Salossa. Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.11.2018 - 30.6.2021. Työtehtävät tulisi aloittaa marraskuun 2018 alussa tai erikseen sovitun mukaan. Palkkaus perustuu AVAINTES:iin sekä projektissa varattuun rahoitukseen.


Kiinnostaisiko sinua tulla meille töihin?
Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 15.10.2018 mennessä sähköpostilla
maija.pirvola@yrityssalo.fi . Laita viestiin merkintä Matkailun projektipäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Maija Pirvola puh 044 5157 637 tai maija.pirvola@yrityssalo.fi

Julkaistu: 27.9.2018 21:43

Takaisin