Yrityssalon johtoon Jyrki Moilanen

Jyrki Moilanen.jpg

Yrityssalon johtoon Jyrki Moilanen

Tuotantotalouden diplomi-insinööri, eMBA Jyrki Moilanen on valittu Salon kaupungin elinkeinoyhtiö Yrityssalo Oy:n toimitusjohtajaksi. Moilanen siirtyy Yrityssaloon Punkalaitumen kunnanjohtajan tehtävistä. Hän aloittaa työnsä Yrityssalossa syyskuun alussa.

Moilasella on laaja-alainen kokemus yrittäjyydestä ja liike-elämästä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä nykyisen työtehtävän kautta myös julkishallinnosta. Moilanen on työskennellyt muun muassa Nokia Networksillä erilaisissa logistiikkatehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla, puuteollisuuden kehittämis- ja johtotehtävissä Kuhmon kaupungin Woodpolis-yksikössä sekä Oy CrossLam Kuhmo Ltd:ssä ja kansainvälisillä markkinoilla toimineen perheyrityksen vetäjänä Kainuussa.

-Jyrki Moilasesta saamme Yrityssaloon analyyttisen, idearikkaan, periksiantamattoman ja perusteellisesti asioihin perehtyvän johtajan, jonka monipuolinen työkokemus vastaa erinomaisesti Salon elinkeinoelämän haasteisiin, sanoo Yrityssalon hallituksen puheenjohtaja Ari Aalto.

-Toimitusjohtajana tulen kehittämään Yrityssalon toimintaa kuuntelemalla tarkasti asiakasyritysten tarpeita, pitämällä yrityksen palveluasenteen korkealla ja suuntaamalla käytettävät resurssit tehokkaasti Salossa toimivien yritysten toimintaedellytyksen parantamiseksi, luonnehtii Jyrki Moilanen tulevaa työtehtäväänsä.

Yrityssalon toimitusjohtajan tehtävään oli 67 hakijaa, joista kuusi hakijaa kutsuttiin haastatteluihin ja heistä edelleen kaksi soveltuvuustesteihin. Rekrytointityöryhmään kuuluivat Yrityssalon hallituksen puheenjohtaja Ari Aalto, hallituksen varapuheenjohtaja Liisa Leino ja Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna.

Lisätiedot:

Jyrki Moilanen, toimitusjohtaja 1.9.2018 alkaen, Yrityssalo Oy, 040 621 2472
Ari Aalto, hallituksen puheenjohtaja, Yrityssalo Oy, 044 551 4055

Me Yrityssalossa teemme joka päivä töitä yrittäjyyden eteen ja työskentelemme yritysten käytännön arjessa! Salon elinkeinoyhtiö Yrityssalon tehtävänä on auttaa uusia yrityksiä syntymään sekä olemassa olevia yrityksiä uusiutumaan, kehittymään ja kasvamaan Salon alueella. Olemme Salon kaupungin omistama, toimipisteemme sijaitsee Salo IoT Campuksella, mutta toiminta-alueemme on koko Salon alue. Teemme intohimolla työtä alueemme ja sen yritysten elinvoiman ja menestyksen eteen! www.yrityssalo.fi

Julkaistu: 20.6.2018 13:22

Takaisin