Made in Salo kokeiluprojekti on valmis!

MadeInSalo.pnga

Made in Salo -kokeiluprojekti on valmis! | Tiedote 30.4.2019

Made in Salo on Varsinais-Suomen liiton AIKO-rahoituksella /Alueelliset kokeilut ja innovaatiot) Yrityssalon toteuttama (15.8.2018 - 30.4.2019) kokeiluhanke. Hankkeen tavoitteena oli luoda virtuaalisen esittelyn pilotti, johon tulevaisuudessa salolaisissa yrityksissä hajallaan oleva osaaminen, uudet innovaatiot ja tuotteet on mahdollista koota yhteen paikkaa ja kokeilla uudenlaista teknologiaa esittelykäytössä.

Hankkeen tuloksena on luotu uudenlainen esittely-ympäristö, josta muodostuu tulevaisuudessa digitaalinen näyteikkuna salolaiseen osaamiseen. Esittelyalusta tarjoaa salolaisille yrityksille mahdollisuuden kustannustehokkaaseen, helppoon ja joustavaan siirtymään VR-aikaan ensimmäisten joukossa. Yritykset voivat hyödyntää tehokkaasti jo valmiina olevia markkinointisisältöjä ja median eri muotoja.

Esittely on toteutettu monialustatoteutuksena, mikä tarkoittaa että esittelyä on mahdollista käyttää suoraan selaimella Oculus GO-virtuaalilaseilla, messunäytöillä, tietokoneella, älypuhelimella tai tabilla lataamatta erillistä ohjelmaa.

Tästä pääset tutustumaan Made in Salo -virtuaaliseen esittelyalustaan (tulossa)

Salolaisilla yrityksillä on mahdollisuus tulla mukaan tähän Made in Salo -virtuaaliesitykseen erilliskustannuksin riippuen yrityksen haluamasta näkyvyydestä. Esityksessä oleva Sensoanin kaltainen näkyvyys arvio n. 1 000 eur + alv, Hygion kaltainen näkyvyys arvio n. 2 000 eur + alv, Ledilin kaltainen näkyvyys arvio n. 4 000 eur + alv

Kysy lisää kustannuksista A1Media ja Tomi Kurkilahti tai Mika Kurkilahti | www.a1media.fi

Mukaantulosta kysy lisää Yrityssalosta tommi.virtanen@yrityssalo.fi tai maija.pirvola@yrityssalo.fi

Julkaistu: 29.4.2019 22:02

Takaisin