Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Yrityssalon uusimmat uutiset

Lue Yrityssalon uusimmat uutiset täältä

Kiinnostaako yrittäjyys?

Henkilökohtaista alkavien yrittäjien neuvontaa, perustamisneuvontaa on aikavarauksella tarjolla kesälläkin (paitsi 9-27.7.)
Käytettävissäsi ovat myös sähköiset palvelumme, missä on tarjolla tietoa ja välineitä yritystoiminnan suunnitteluun, linkki yritystulkkiin
Alkavien yrittäjien infot ovat kesätauolla ja alkavat uudistuneina uudelleen jälleen elokuussa. Seuraa verkkosivujemme tapahtumia, missä ilmoitamme kesällä alkusyksyn alkavien yrittäjien infotilaisuuksista (INFOMO), linkki tapahtumiin.

Perustaisinko yrityksen? -info to 23.8. klo 16.30 - 20.00

Infotilaisuus yrittäjyyttä vaihtoehtona ja mahdollisuutena pohtiville.

Lue tästä lisää.

Yrityssalon puhelinnumero on muuttunut.
Uusi numero on 044 778 2142

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

IMG_9051.jpg

19.6.2018

Salon polku läpi Suomen teollisen historian rankimman rakennemuutoksen vuosina 2008 - 2017

Nokian matkapuhelinliiketoiminta kasvoi Salossa jättiläiseksi vuosituhannen vaihteeseen mennessä. Nokiasta kasvoi kaupunki kaupungin sisälle.

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet