Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Henkilökohtaista alkavien yrittäjien neuvontaa, perustamisneuvontaa on aikavarauksella tarjolla kesälläkin (paitsi 9-27.7.)
Käytettävissäsi ovat myös sähköiset palvelumme, missä on tarjolla tietoa ja välineitä yritystoiminnan suunnitteluun, linkki yritystulkkiin
Alkavien yrittäjien infot ovat kesätauolla ja alkavat uudistuneina uudelleen jälleen elokuussa. Seuraa verkkosivujemme tapahtumia, missä ilmoitamme kesällä alkusyksyn alkavien yrittäjien infotilaisuuksista (INFOMO), linkki tapahtumiin.

Salolaisten startupien osaaminen kootusti

Salolaisten startupien osaaminen on nyt koottu kirjoihin ja kansiin. Tutustu koosteeseen tästä.

Nordic Business Forum 2018, ke 26.9. klo 11:30 - to 27.9. klo 18:00 !

Nordic Business Forum striimataan tänäkin vuonna Saloon ja Salo Iot Campukselle. Tule mukaan kuulemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, verkostoitumaan ja tapaamaan uusia kumppaneita

Lue lisää tästä linkistä

Ilmoittaudu tästä linkistä

Perustaisinko yrityksen ? -info to 11.10. klo 16:30 - 20:00

Infotilaisuus on suunnattu yrittäjyyttä vaihtoehtona ja mahdollisuutena pohtiville. Aiheina ovat mm. aloittavan yrittäjän palvelut ja verkostot, yrittäjyys vaihtoehtona ja mahdollisuutena, yrittäjäjärjestön palvelut, koulutukset yrittäjyyteen, Startup -toiminta ja verkottuminen sekä tuoreen yrittäjän oma yrittäjätarina. Tervetuloa mukaan!Lue lisää tästä

Vaihtoehtoväylä yrittäjyyteen -into, to 4.10. klo 16:30 - 20:00

Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen -info tarjoaa tilaisuuden saada tietoafranchising -yrittäjyydestä, yrityskaupasta, osakkuudesta sekä omistajan- ja sukupolvenvaihdoksesta.

Lue lisää tästä.

Yrityssalon uusimmat uutiset

Lue Yrityssalon uusimmat uutiset täältä

Yrityssalon puhelinnumero on muuttunut.
Uusi numero on 044 778 2142

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

Startup.JPG

4.9.2018

Salolaisten startupien osaaminen kootusti

Salolaisten startupien osaaminen on nyt koottu kirjoihin ja kansiin. Tutustu koosteeseen

Lue lisää

IMG_9051.jpg

19.6.2018

Salon polku läpi Suomen teollisen historian rankimman rakennemuutoksen vuosina 2008 - 2017

Nokian matkapuhelinliiketoiminta kasvoi Salossa jättiläiseksi vuosituhannen vaihteeseen mennessä. Nokiasta kasvoi kaupunki kaupungin sisälle.

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet