Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Yrityssalon uusimmat uutiset

Lue täältä

Yrityssalo hakee projektipäällikköä Made in Salo -projektiin | haku 18.6 mennessä

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ Alueelliset innovaatiot ja kokeilut (AIKO) -rahoitteiseen projektiin Made in Salo määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.8.2018 - 31.3.2019.

Hae 18.6. mennessä.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Henkilökohtaista alkavien yrittäjien neuvontaa, perustamisneuvontaa on aikavarauksella tarjolla kesälläkin (paitsi 9-27.7.)
Käytettävissäsi ovat myös sähköiset palvelumme, missä on tarjolla tietoa ja välineitä yritystoiminnan suunnitteluun, linkki yritystulkkiin
Alkavien yrittäjien infot ovat kesätauolla ja alkavat uudistuneina uudelleen jälleen elokuussa. Seuraa verkkosivujemme tapahtumia, missä ilmoitamme kesällä alkusyksyn alkavien yrittäjien infotilaisuuksista (INFOMO), linkki tapahtumiin.

Perustaisinko yrityksen? -info to 23.8. klo 16.30 - 20.00

Infotilaisuus yrittäjyyttä vaihtoehtona ja mahdollisuutena pohtiville.

Lue tästä lisää.

Yrityssalon puhelinnumero on muuttunut.
Uusi numero on 044 778 2142

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

water.jpg

3.5.2018

Meriteollisuudessa on mahdollisuuksia

Meriteollisuuden kasvuodotukset ovat korkealla niin paikallisesti, maakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Meriteollisuuden hyvä tilauskanta edellyttää lisäresursseja alihankintaketjuun ja avaa ...

Lue lisää

tietosuoja.jpg

17.4.2018

Miten valmistautua EU:n tietosuoja-asetukseen?

Euroopan unionin tietosuojalainsäädäntö uudistui, kun yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan 24. toukokuuta 2016. Tietosuoja-asetusta sovelletaan kahden vuoden siirtymäajan jälkeen 25. toukokuuta 2...

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet