Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Infomo, Alusta eteenpäin.... 23.1. - 8.3.2018

Infomo -ohjelma tarjoaa yrittäjyyttä suunnitteleville kuusi teemainfoiltaa yrittäjyydestä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä linkistä.

Spurttaamo -valmennus, 4 illan valmennuskokonaisuus, 13.3., 15.3., 20.3. ja 22.3.2018

Spurttaamo-valmennussetti vauhdittaa yritystoimintaasi käynnistymistä ja kehittymistä neljän illan valmennuspaketilla myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, verkostoitumisen, viestinnän, kannattavuuden, yrittäjän työhyvinvoinnin ja arjen hallinnan aihealueita käsittäen. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu yrittäjyyden alkuvaiheessa oleville, jo toimiville tai toimintaansa aloitteleville yrittäjille. Spurttaamossa saat käytännönläheisiä neuvoja ja vinkkejä toimintasi kehittämiseen sekä verkostoidut myös uusien yrittäjäkollegojen kanssa. Tervetuloa!

Lue lisää tästä linkistä.

Yrittäjyysinfo, Alusta eteenpäin..... ke 14.3.2018 klo 16:30 - 19:00

Infotilaisuus kaikille yrittäjyyttä pohtiville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa kuulemaan lisää yrityksen perustamisen valmistelusta sekä palveluistamme ja verkostoista Salossa. Info on kaikille aiheista kiinnostuneille avoin, maksuton ja varmasti uusia ajatuksia herättelevä. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää tästä linkistä.

Franchisetyöpaja, ti 27.2.2018 klo 17:00 - 20:00


Lue lisää tästä linkistä.

OP Lab - pitching & reverse pitching to 15.3.2018 klo 11:30 - 16:00


Lue lisää tästä linkistä.

Ilmastoviisas Salo -seminaari to 22.3.2018, klo 17:00 - 20:00

Hiilivapaa Salo-ryhmä ja Salon TasausKohtuusPaja järjestävät yhdessä Salon kaupungin ja Yrityssalo Oy:n kanssa Ilmastoviisas Salo -seminaari. Tilaisuus on tarkoitettu Salon yrittäjille ja yrityksen perustamista suunnitteleville niistä valinnoista ja toimenpiteistä, jotka liittyvät energiatehokkuuteen, päästövähennykseen ja hiilineutraaliuteen sekä kiertotalouden edistämiseen.

Lue lisää tästä linkistä.

Miten varautua EU:n tietosuoja-asetukseen ?

Yrityssalo järjestää tietosuojapäivän ti 6.3.2018

Päivän aikana järjestetään kaksi eri tilaisuutta,
aamupäivällä - tietosuojaluento klo 10:00 - 12:00 (tilaisuuden jälkeen mahdollisuus tietosuojaklinikkaan, jossa yksityiskohtaisempaa neuvontaa)
iltapäivällä vastaava tilaisuus, klo 16:00 - 18:00

Lue lisää tästä linkistä

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

26.1.2018

Meriteollisuudessa on mahdollisuuksia

Meriteollisuuden kasvuodotukset ovat korkealla niin paikallisesti, maakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. Meriteollisuuden hyvä tilauskanta edellyttää lisäresursseja alihankintaketjuun ja avaa ...

Lue lisää

SaloIoTCampus7.6.2017.jpg

29.6.2017

Yrityssalon toimipiste on muuttanut

Olemme muuttaneet Salo IoT Campuksen tiloihin Kuutio II:een. Nokian ja Microsoftin entinen saitti - nykyinen Salo IoT Campus - sijaitsee keskeisellä paikalla Salon Meriniityssä ja tarjoaa loistavat...

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet