Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Kiinnostaako yrittäjyys?

Henkilökohtaista alkavien yrittäjien neuvontaa, perustamisneuvontaa on aikavarauksella tarjolla kesälläkin (paitsi 9-27.7.)
Käytettävissäsi ovat myös sähköiset palvelumme, missä on tarjolla tietoa ja välineitä yritystoiminnan suunnitteluun, linkki yritystulkkiin
Alkavien yrittäjien infot ovat kesätauolla ja alkavat uudistuneina uudelleen jälleen elokuussa. Seuraa verkkosivujemme tapahtumia, missä ilmoitamme kesällä alkusyksyn alkavien yrittäjien infotilaisuuksista (INFOMO), linkki tapahtumiin.

Perustaisinko yrityksen? -info to 23.8. klo 16.30 - 20.00

Infotilaisuus yrittäjyyttä vaihtoehtona ja mahdollisuutena pohtiville.

Lue tästä lisää.

Yrityssalon puhelinnumero on muuttunut.
Uusi numero on 044 778 2142

Yrityksen rahoitus ja tuet -info to 6.9. klo 16:30 - 20:00

Yrityksen rahoitus ja tuet -infossa esitellään yritystoiminnan rahoitus- ja tukimahdollisuuksia. Aiheina Finnveran rahoitusmahdollisuudet sekä pankin rahoitusnäkökulmat.

Lue tästä lisää.

Turvatusti yrittäjyyteen -info to 13.9. klo 16:30 - 20:00

Turvatusti yrittäjyyteen -info tarjoaa kattavasti turva- ja tukitietoa yrittäjille ja yrittäjäksi ryhtyville.

Lue tästä lisää.

Starttitietoa yrittäjyyteen -info to 30.8. klo 16:30 - 20:00

Starttitietoa yrittäjyyteen-infossa käydään läpi yritystoiminnan aloittamiseen liittyviä perusteita kuten esim. asiaa yrityksen ja sen talouden hallinnasta, yritysmuodoista ja verotuksesta sekä maksuliikkeestä

Lue tästä lisää.

Yrityssalon uusimmat uutiset

Lue Yrityssalon uusimmat uutiset täältä

Myynnistä yrityksen menestystekijä -info, ti 18.9. klo 16:30 - 20:00

Myynnistä yrityksen menestystekijä -info tarjoaa kattavasti tietoa myynnistä, markkinoinnista, viestinnästä ja verkostoitumisesta sekä näiden suunnittelusta yritystoiminnassa. Lue tästä lisää.

Vaihtoehtoväylä yrittäjyyteen -into, to 4.10. klo 16:30 - 20:00

Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen -info tarjoaa tilaisuuden saada tietoafranchising -yrittäjyydestä, yrityskaupasta, osakkuudesta sekä omistajan- ja sukupolvenvaihdoksesta.

Lue lisää tästä.

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

IMG_9051.jpg

19.6.2018

Salon polku läpi Suomen teollisen historian rankimman rakennemuutoksen vuosina 2008 - 2017

Nokian matkapuhelinliiketoiminta kasvoi Salossa jättiläiseksi vuosituhannen vaihteeseen mennessä. Nokiasta kasvoi kaupunki kaupungin sisälle.

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet