Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Infoja alkavalle yrittäjälle - ilmoittaudu mukaan!

Perustaisinko yrityksen 25.10. klo 16:30
Startti-info ti 8.11. klo 16:30
Turvatusti yrittäjyyteen ti 22.11. klo 16:30

Katso tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Digiherätys-infot jatkuvat - ilmoittaudu mukaan!

Some-mainonta ti 1.11. klo 16.30

Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen !

Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen -info tarjoaa tilaisuuden saada tietoa franchising -yrittäjyydestä, yrityskaupasta, osakkuudesta sekä omistajan- ja sukupolvenvaihdoksesta.

Aika: to 27.10.2016 klo 16:30 - n. 20:00
Paikka: Yrityssalon koulutustila, Innomo,Örninkatu 15 B 2 krs, Salo

Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan!

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

StartupHub - luodaan tulevaisuus itse!

Saloon rakentuu vaiheittain vuoden 2016 aikana uusi co working -yhteisö joka luo alueelle uutta ja aktiivista startup-toimintaa. StartupHubin toiminta on avointa kaikille ja tapahtuu yhdessä yritysten, korkeakoulujen ja alueellisten kehittäjien kanssa. Lähtökohtana yhteisölle ja yhteistyölle on hyödyntää alueella vapaana olevaa high tech osaamista. Osaaminen pyritään kytkemään uuden yritystoiminnan synnyttämiseen. ja olemassaolevan yritystoiminnan uudistamiseen. StartupHubin toimintaan kuuluvat mm. osaamisen törmäyttäminen ja tuotteistaminen, lukuisat infot, alustukset ja työpajat, vapaana olevien ideoiden ja teknologioiden yhdistäminen ja yritysyhteistyöprojektien haku.

Tutustu toimintaan tästä.

STARTTAAMO -valmennusohjelma: 3.11, 10.11 ja 17.11 ja 24.11 - ilmoittaudu mukaan!

Starttaamo -valmennussetti vauhdittaa yritystoimintasi käynnistymistä ja kehittymistä neljän illan valmennuspaketilla myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, verkostoitumisen, viestinnän, kannattavuuden, yrittäjän työhyvinvointi ja arjen hallinnan aihealueita käsittäen.

Lue lisää tästä linkistä.

Kirjanpidon ja yritystalouden rautalankatyöpaja ti 29.11. klo 17.00 - 20.00

Yleistä kirjanpidon perusteista ja alkeita sekä ymmärrystä yritystalouteen ja tilinpäätökseen.

Lue lisää tästä linkistä.

Uuden tekniikan iltapäivä to 24.11. klo 13.00 - 17.00, Salossa

Kasvihuoneviljelyyn liittyvät uudet tekniikan ratkaisut ja kehitteillä olevat innovaatiot valtaavat markkinoita. Niiden avulla voidaan edistää automaatiokehitystä ja uusia viljelyratkaisuja. Voisiko meillä Salossa olla kelluvia kasvihuoneita, tehokasta kerrosviljelyä, liikkuvia alustoja, kasvuhuonerobotiikka, innovatiivisia valaistusratkaisuja ja uudenlaisia vesikiertojärjestelmiä? Tule mukaan kuulemaan lisää teknologian mahdollisuuksista kasvihuoneviljelijöille ja alkutuottajille.

Aika: to 24.11.2016, klo 13.00 - 17.00
Paikka: Juhla- ja Pitopalvelu Vikström, Rummunlyöjänkatu 10, Salo

Lue lisää tästä linkistä.

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

hyvä idea.jpg

15.8.2016

Nordic Business Forum 2016 Live Stream Salossa 6.-7.10.2016

Nordic Business Forum on Pohjoismaiden suurin bisnesseminaari. Helsingin päätapahtuma on jo pitkään ollut loppuunmyyty, mutta nyt tapahtumaan voi osallistua Salossa suoran live-lähetyksen avulla ma...

Lue lisää

värikynät_2.jpg

15.8.2016

Digiherätys - Kilpailukykyä ja kasvua netistä

Yrityssalossa käynnistynyt DigiSalo-palvelu on yrittäjien apuna, kun pohdinnassa on hyppy digiaikaan ja sähköisten palvelujen käyttöönotto. Nyt käynnistyvät maksuttomat infot kattavat aiheita mm. s...

Lue lisää

Palapeli_WEB.jpg - pienennetty

6.4.2016

Kohti yrittäjyyttä Yrityssalon kanssa

Yrityssalo toimii alkavien yrittäjien kumppanina. Yksin ei yrittäjyysasioita tarvitse pohtia. Yrittäjyyttä suunnittelevalla, yritystoimintaa aloittelevalla on käytössään myös Yrityssalon palvelut, ...

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet