Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Innostavia tilaisuuksia alkavalle yritykselle

Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen -info ma 27.3.2017 klo 16:30
Startti -info to 30.3.2017 klo 16:30
Turvatusti yrittäjyyteen -info to 6.4.2017 klo 16:30

Lue lisää tästä linkistä

StartupHub - luodaan tulevaisuus itse!

Saloon rakentuu vaiheittain vuoden 2016 aikana uusi co working -yhteisö joka luo alueelle uutta ja aktiivista startup-toimintaa. StartupHubin toiminta on avointa kaikille ja tapahtuu yhdessä yritysten, korkeakoulujen ja alueellisten kehittäjien kanssa. Lähtökohtana yhteisölle ja yhteistyölle on hyödyntää alueella vapaana olevaa high tech osaamista. Osaaminen pyritään kytkemään uuden yritystoiminnan synnyttämiseen. ja olemassaolevan yritystoiminnan uudistamiseen. StartupHubin toimintaan kuuluvat mm. osaamisen törmäyttäminen ja tuotteistaminen, lukuisat infot, alustukset ja työpajat, vapaana olevien ideoiden ja teknologioiden yhdistäminen ja yritysyhteistyöprojektien haku.

Tutustu toimintaan tästä.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Lean-toiminnan työpaja 7.3.

Lean on yksinkertainen, monille eri toimialoille sopiva tuottavuuden jatkuvan parantamisen toimintamalli. Paja tarjoaa käytännönläheisen tietopaketin Leanin perusasioista, joka lisää Lean-menetelmien ymmärrystä ja käyttöönottoa omassa työssä. Pajasta on hyötyä niin yksinyrittäjille kuin isompien yritysten edustajille, jotka haluavat kehittää omaa työtään ja lisätä tuottavuutta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Paikallisen elintarvikkeen tie ravintolaan 15.3.2017 klo 15.00

Paikka: Ravintola Salon Seurahuone, Asemakatu 1, Salo

Pienen alkutuottajan ja jalostajan tuotteen matka ravintolaan kuluttajan lautaselle mielletään pitkäksi ja moni olettaa sen olevan vaikeakin. Ravintolat, lounaspaikat, kahvilat ja suurkeittiöt kuitenkin haluavat paikallisesti tuotettua ja jalostettua lähiruokaa valikoimiinsa.

Lue lisää tästä linkistä.

STARTTAAMO -valmennus, 4 illan valmennuskokonaisuus

STARTTAAMO -valmennusohjelma: 2.3, 9.3, 16.3 ja 23.3.
Paikka: Yrityssalon koulutustilat, Innomo, (Örninkatu 15 b, Salo, 2 krs)

Lue lisää tästä linkistä.

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

linssit.jpg

23.2.2017

Tutustu Yrityssalon toimintakatsaukseen 2016

Voit tutustua Yrityssalon toimintakatsaukseen

Lue lisää

värikynät_2.jpg

26.1.2017

Suositut Digiherätykset jatkuvat!

Viime vuonna suurta suosiota saaneet Digiherätys-tilaisuudet jatkuvat. Kevään aiheet on kerätty tilaisuuskävijöiden toiveiden pohjalta. Poimi omasi ja ilmoittaudu mukaan! Tilaisuudet ovat maksuttom...

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet