Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

StartupHub - luodaan tulevaisuus itse!

Saloon rakentuu vaiheittain vuoden 2016 aikana uusi co working -yhteisö joka luo alueelle uutta ja aktiivista startup-toimintaa. StartupHubin toiminta on avointa kaikille ja tapahtuu yhdessä yritysten, korkeakoulujen ja alueellisten kehittäjien kanssa. Lähtökohtana yhteisölle ja yhteistyölle on hyödyntää alueella vapaana olevaa high tech osaamista. Osaaminen pyritään kytkemään uuden yritystoiminnan synnyttämiseen. ja olemassaolevan yritystoiminnan uudistamiseen. StartupHubin toimintaan kuuluvat mm. osaamisen törmäyttäminen ja tuotteistaminen, lukuisat infot, alustukset ja työpajat, vapaana olevien ideoiden ja teknologioiden yhdistäminen ja yritysyhteistyöprojektien haku.

Tutustu toimintaan tästä.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Kutsu Yrityssalon PopUp -glögille ke 13.12.2017 klo 15 - 17

Tervetuloa Yrityssalon pop-up joulutapahtumaan tapaamaan tuttuja, vaihtamaan kuulumisia ja nauttimaan kuumasta glögistä ja pikkusuolaisesta työpäiväsi päätteeksi!

Pysähdy hetkeksi kiireettömään ja rentoon joulufiilistelyyn.

Tervetuloa Yrityssalon tiloihin Salo IoT Campukselle, Joesuunkatu 7 Salo

Ilmoittaudu ja lue lisää tästä linkistä.

Save the date: 30.1.2018 Salon Teollisuusfoorumi & Salo CyperTalks

Tammikuun lopulla Salossa järjestetään yksi vuoden suurimmista elinkeinoelämän tapahtumista, jossa yhden päivän aikana on kaksi toisiaan täydentävää tapahtumaa. Tapahtumapäivä kokoaa yhteen laajan joukon asiantuntijoita, elinkeinoelämän vaikuttajia, yrittäjiä ja yritysten avainhenkilöitä.

Teollisuusfoorumi 2018 - Katse tulevaisuuteen | ti 30.1. klo 8 - 12

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

SaloIoTCampus7.6.2017.jpg

29.6.2017

Yrityssalon toimipiste on muuttanut

Olemme muuttaneet Salo IoT Campuksen tiloihin Kuutio II:een. Nokian ja Microsoftin entinen saitti - nykyinen Salo IoT Campus - sijaitsee keskeisellä paikalla Salon Meriniityssä ja tarjoaa loistavat...

Lue lisää

linssit.jpg

23.2.2017

Tutustu Yrityssalon toimintakatsaukseen 2016

Voit tutustua Yrityssalon toimintakatsaukseen

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet