Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

StartupHub - luodaan tulevaisuus itse!

Saloon rakentuu vaiheittain vuoden 2016 aikana uusi co working -yhteisö joka luo alueelle uutta ja aktiivista startup-toimintaa. StartupHubin toiminta on avointa kaikille ja tapahtuu yhdessä yritysten, korkeakoulujen ja alueellisten kehittäjien kanssa. Lähtökohtana yhteisölle ja yhteistyölle on hyödyntää alueella vapaana olevaa high tech osaamista. Osaaminen pyritään kytkemään uuden yritystoiminnan synnyttämiseen. ja olemassaolevan yritystoiminnan uudistamiseen. StartupHubin toimintaan kuuluvat mm. osaamisen törmäyttäminen ja tuotteistaminen, lukuisat infot, alustukset ja työpajat, vapaana olevien ideoiden ja teknologioiden yhdistäminen ja yritysyhteistyöprojektien haku.

Tutustu toimintaan tästä.

Yrittäjyyden Ykköskoulutus 6.9. - 18.10.2016

Koulutuksen toteuttaa TOP-resurssi Oy yhteistyössä Varsinais-Suomen Ely-keskuksen, Varsinais-Suomen TE-toimiston ja Yrityssalo Oy:n kanssa.

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on vahva kiinnostus yrittäjyyteen ja halu kehittää menestyksekästä yritystoimintaa. Koulutuksessa perehdytään yrittäjyyteen, yritystalouteen ja oman yritysidean kehittämisen.

Hakuaika on 26.8.2016 saakka.

Tutustu koulutukseen tästä.

Infoja alkavalle yrittäjälle - ilmoittaudu mukaan!

Perustaisinko yrityksen to 25.8. klo 16:30
Startti-info to 8.9. klo 16:30
Turvatusti yrittäjyyteen ti 20.9. klo 16:30

Katso tarkemmat tiedot tästä linkistä.

Digiherätys-infot jatkuvat - ilmoittaudu mukaan!

Asiakaspalvelu somessa to 1.9. klo 8-10
Somesisältö I ti 6.9. klo 17-20
Tärkeimmät kaupungin sähköiset palvelut yrittäjälle ti 13.9. klo 8.30 - 10.00
Somesisältö II klo 17-20

Tutustu tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan!

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

nappulat_värikäs.jpg

22.8.2016

Löydä tilaisuutesi Salosta! - Verkostoitumistilaisuus yrityksille ja osaajille

Tervetuloa etsimään kasvun paikkoja - olet sitten yrityksen edustaja tai työnhakija! Saloon ja salolaisiin osaajiin kannattaa investoida nyt. Verkostoitumistilaisuudessa tuomme korkean teknologian ...

Lue lisää

hyvä idea.jpg

15.8.2016

Nordic Business Forum 2016 Live Stream Salossa 6.-7.10.2016

Nordic Business Forum on Pohjoismaiden suurin bisnesseminaari. Helsingin päätapahtuma on jo pitkään ollut loppuunmyyty, mutta nyt tapahtumaan voi osallistua Salossa suoran live-lähetyksen avulla ma...

Lue lisää

värikynät_2.jpg

15.8.2016

Digiherätys - Kilpailukykyä ja kasvua netistä

Yrityssalossa käynnistynyt DigiSalo-palvelu on yrittäjien apuna, kun pohdinnassa on hyppy digiaikaan ja sähköisten palvelujen käyttöönotto. Nyt käynnistyvät maksuttomat infot kattavat aiheita mm. s...

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet