Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Save the date: 30.1.2018 Salon Teollisuusfoorumi & Salo CyberTalks

Tammikuun lopulla Salossa järjestetään yksi vuoden suurimmista elinkeinoelämän tapahtumista, jossa yhden päivän aikana on kaksi toisiaan täydentävää tapahtumaa. Tapahtumapäivä kokoaa yhteen laajan joukon asiantuntijoita, elinkeinoelämän vaikuttajia, yrittäjiä ja yritysten avainhenkilöitä.

Teollisuusfoorumi 2018 - Katse tulevaisuuteen | ti 30.1. klo 8 - 12

Yrittäjyysinfo ke 17.1.2018 klo 16:30 - 19:00

Infotilaisuus kaikille yrittäjyyttä pohtiville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tervetuloa kuulemaan lisää yrityksen perustamisen valmistelusta sekä palveluistamme ja verkostoista Salossa.

Lue lisää tästä linkistä.

Ruokatuotannon uudet tuulet, ke 14.2.2018 klo 14:30 - 18:30

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan paikallisten tuottajien ja jalostajien kanssa ruokatuotannon ja elintarvikealan nykytilanteesta sekä ideoimaan uusia kehittymismahdollisuuksia muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, jonka keskipisteessä kuluttajan rooli tuntuu kasvavan koko ajan.

Lue lisää tästä linkistä.

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

SaloIoTCampus7.6.2017.jpg

29.6.2017

Yrityssalon toimipiste on muuttanut

Olemme muuttaneet Salo IoT Campuksen tiloihin Kuutio II:een. Nokian ja Microsoftin entinen saitti - nykyinen Salo IoT Campus - sijaitsee keskeisellä paikalla Salon Meriniityssä ja tarjoaa loistavat...

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet