Kohti yrittäjyyttä ja kasvua Yrityssalon tuella!

Me Yrityssalossa teemme työtä yritysten eteen! Menestyvät yritykset ovat alueen elinvoimaisuuden ja kilpailukyvyn perusta. Yritysten kasvaessa ja kehittyessä työpaikkojen määrä nousee. Uusien työpaikkojen myötä alueen elinvoimaisuus kasvaa ja talous paranee.

StartupHub - luodaan tulevaisuus itse!

Saloon rakentuu vaiheittain vuoden 2016 aikana uusi co working -yhteisö joka luo alueelle uutta ja aktiivista startup-toimintaa. StartupHubin toiminta on avointa kaikille ja tapahtuu yhdessä yritysten, korkeakoulujen ja alueellisten kehittäjien kanssa. Lähtökohtana yhteisölle ja yhteistyölle on hyödyntää alueella vapaana olevaa high tech osaamista. Osaaminen pyritään kytkemään uuden yritystoiminnan synnyttämiseen. ja olemassaolevan yritystoiminnan uudistamiseen. StartupHubin toimintaan kuuluvat mm. osaamisen törmäyttäminen ja tuotteistaminen, lukuisat infot, alustukset ja työpajat, vapaana olevien ideoiden ja teknologioiden yhdistäminen ja yritysyhteistyöprojektien haku.

Tutustu toimintaan tästä.

Ota Yrityskummi mentoriksi

Yrityskummit ovat maksuttomia yrittäjän mentoreita ja sparraajia, joilla itsellään on kymmenien vuosien kokemus elinkeinoelämän palveluksessa joko yrittäjinä tai asiantuntijoina.

Tutustu Salon seudun kummeihin tästä.

Elintarvike- ja maaseutuyrittämisen uudet toimintamallit

Pohditko yritystoimintaa maaseudulla elintarvikkeiden kanssa? Oletko kiinnostunut uusista tavoista toimia perinteisillä maaseutualoilla, joissa kuluttaja on toiminnan keskiössä?
Tule kuuntelemaan tarinoita erilaisista jakamismalleista, jotka tuovat uutta näkemystä maaseutu- ja elintarvikeyrittämisen perinteisiin liiketoimintamalleihin.

Aika: To 30.11.2017 klo 9-12
Paikka: Salo IOT Campus, Joensuunkatu 7 (Nokian entisen tehtaan tilat), Salo,
neuvottelutila University 1

Lue lisää tästä linkistä.

Hissipuheen harjoittelutyöpaja ti 28.11.2017 klo 17:00 - 20:00

Työpajassa työstetään jokaiselle toimiva hissipuhe, joka kannustaa osallistujia verkostoitumaan ja löytämään uusia kontakteja yhä helpommin. Työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia hiomaan itselle myyvän hissipuheen ja harjoitella sen esittämistä.

Aika: ti 28.11.2017 klo 17:00 - 20:00
Paikka: Salo IoT Campus, Joensuunkatu 7 Salo, kokoustila 2009

Lue lisää tästä linkistä.

Tapahtumat

Hae tapahtumia ajankohdan ja tapahtumatyypin perusteella.

Ajankohtaista

SaloIoTCampus7.6.2017.jpg

29.6.2017

Yrityssalon toimipiste on muuttanut

Olemme muuttaneet Salo IoT Campuksen tiloihin Kuutio II:een. Nokian ja Microsoftin entinen saitti - nykyinen Salo IoT Campus - sijaitsee keskeisellä paikalla Salon Meriniityssä ja tarjoaa loistavat...

Lue lisää

linssit.jpg

23.2.2017

Tutustu Yrityssalon toimintakatsaukseen 2016

Voit tutustua Yrityssalon toimintakatsaukseen

Lue lisää

RSS Kaikki tiedotteet