Yrityssalon yritysverkostot apunasi

Yrityssalo toteuttaa erilaisia palveluja ýritysten eri tarpeisiin. Verkostoihin pääsee mukaan ja tilaisuudet ja tapahtumat on tarkoitettu kaikille aiheista kiinnostuneille.

Matkailutoimijat

Matkailutoimijoille suunnattuja tilaisuuksia ja infoja on järjestetty yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tutustu esitysmateriaaleihin ja yhteistyökumppaneihin tarkemmin täältä.

SaloShops

Salolla on jo pitkään ollut hyvä maine monipuolisena kauppapaikkana - ja syystäkin. Lukuisissa erikoisliikkeissä teet hyviä kauppoja leppoisassa tunnelmassa. Useissa liikkeissä palvelee yleensä omistaja eli palvelu on yksilöllistä ja asiantuntevaa. Autosi voit pysäköidä maksutta lähelle kauppoja ja voit myös pistäytyä asioimaan kätevästi kävellen. Salosta voi todeta, että täältä löytyy ison kaupungin palvelut keskitettynä pienelle alueelle.

Lue lisää verkostosta täältä.

SaloFood-elintarvikeyritykset

SaloFood on Salon alueen elintarvikeyritysten ja koko ruokaketjun verkosto.

Tutustu verkostoon täältä.

DigiSalo

Yrityssalon DigiSalo-palvelu on yrittäjien apuna, kun pohdinnassa on hyppy digiaikaan ja sähköisten palvelujen käyttöönotto.

Tutustu DigiSalon palveluihin täältä.

StartUpHub

Saloon rakentuu vaiheittain vuoden 2016 aikana uusi co working -yhteisö joka luo alueelle uutta ja aktiivista startup-toimintaa. StartupHubin toiminta on avointa kaikille ja tapahtuu yhdessä yritysten, korkeakoulujen ja alueellisten kehittäjien kanssa.

Lue lisää täältä.

Teollisuus- ja ICT-yritykset

Growing for Growth-hanke on suunnattu valmistavalle teollisuudelle Salon alueella. Sen päätarkoitus on tukea yrityksien kilpailukykyä ja kasvua.

Lue lisää täältä.