Yrityssalon tilaisuudet alkavalle yrittäjälle

Perustaisinko yrityksen? -info

Perustaisinko yrityksen? -info on ensimmäisen askeleen infotilaisuus yrittäjyyttä vaihtoehtona ja mahdollisuutena pohtiville. Aiheena ovat mm. aloittavan yrittäjän palvelut ja verkostot, yrittäjyys vaihtoehtona, tukimahdollisuudet, yrittäjän starttiraha ja koulutukset sekä yrittäjäyhdistyksen palvelut ja tuoreen yrittäjän oma yrittäjätarina.

Startti-info

Startti-infossa käydään läpi yritystoiminnan aloittamiseen liittyviä perusasioita kuten esim. yritystoiminnan rahoitus, maksuliikenne sekä talouden hallinta: yritysmuodot, verotus ja tilitoimiston rooli. Lisäksi kuullaan kiteytykset starttirahasta ja tarjolla olevista seudullisista yrityspalveluista.

Turvatusti yrittäjyyteen -info

Turvatusti yrittäjyyteen -info tarjoaa kattavasti turva- ja tukitietoa yrittäjille ja yrittäjäksi ryhtyville.
Infoillan aiheina ovat mm. yrittäjän työttömyys-, sosiaali- ja vakuutusturva, yrityksen vakuutukset ja lakiasiat sekä yrittäjän työterveyshuolto ja yrityskummitoiminta.

Vaihtoehtoväyliä yrittäjyyteen -info

Infossa tarjotaan tietoa erilaista vaihtoehtoisista yrittäjyysmahdollisuuksista kuten franchising-yrittäjyydestä, yrityskaupasta, osakkuudesta sekä omistajan- ja sukupolvenvaihdoksesta. Illan aikana kuullaan myös osuuskuntayrittäjyydestä, työskentelystä laskutuspalvelun kautta sekä kuullaan TE -toimiston näkökulmia vaihtoehtoisissa yrittäjyyspoluissa.

Starttaamo -valmennus

Starttaamo -valmennus vauhdittaa yritystoimintasi käynnistymistä ja kehittymistä kolmen illan valmennuspaketilla myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, verkostoitumisen, viestinnän ja kannattavuuden aihealueita käsittäen. Valmennuskokonaisuus on tarkoitettu yrittäjyyden alkuvaiheissa oleville, jo toimiville tai toimintaansa aloitteleville yrittäjille. Käytännönläheisten neuvojen ja vinkkien ohella verkostoidut myös uusien yrittäjäkollegojen kanssa.

Lisäksi tarjolla on teematilaisuuksia, infoja ja työpajoja yritystoiminnan eri osa-alueilta

Näet kaikki tulevat tilaisuudet tapahtumakalenteristamme etusivulta.