Yrityssalon kasvupalvelut

Nopeasti muuttuva toimintaympäristö asettaa yrityksen johdon strategisen osaamisen koetukselle. Kaipaatko apua ja ulkopuolisen sparrausta?

Tule Yrityssaloon keskustelemaan yrityksesi kasvusuunnitelmista. Asiantuntijamme analysoivat yrityksesi nykytilan ja laativat kanssasi kasvustrategian. Laajan asiantuntija- ja riskirahoittaja- verkostomme avulla löydämme yhdessä sopivat kumppanit yrityksellesi.

Kasvuyrityksen rahoitus

Yrityssalo neuvoo asiakkaita eri rahoitusvaihtoehtojen arvioinnissa, julkisen rahoituksen hakemisessa sekä yksityisen rahoituksen löytämisessä.

Yrityssalo tarjoaa vahvan ja luottamuksellisen avun rahoitusneuvontaan niin alkavalle kuin kasvavalle yritykselle. Arvioimme keskusteluissa yrityksen rahoitustilanteen ja tarvittavan kokonaisrahoituksen tarpeen sekä laadimme rahoitussuunnitelmia yritysten ehdoilla. Pohdimme mahdollisia yrittäjän rahoitusvaihtoehtoja sekä voimme tarvittaessa olla tukena rahoitusneuvotteluissa.

Yrityssalon rahoitusyhteistyökumppaneina mm.

Työntekijän palkkaaminen on iso päätös ja investointi. VOITTO-hankkeen yrityskoordinaattori yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa on käytettävissä kun yritys tai organisaatio kaipaa apua

  • palkkatukiasioiden selvittelyssä
  • osaajien etsimisessä
  • rekrytointiprosessin eri vaiheissa.

Lue lisää tästä linkistä.

Tukea yritysten investointeihin ja kehittämiseen

Kehittämisavustuksen avulla yritys voi kehittää jo olemassa olevaa liiketoimintaa tai luoda yrityksen kannalta täysin uutta liiketoimintaa. Kehittämisavustuksilla edistetään yritysten osaamista, kasvua ja kansainvälistymistä sekä parannetaan työllisyyttä.

Yritystuissa on voimassa lähes jatkuva haku. Kehittämisavustusta on haettava ELY-keskukselta ennen hankkeen aloittamista. Hakija voi omalla riskillään aloittaa hankkeen toteuttamisen alkuperäisen hakemuksen vireille tulon jälkeen.

Lisätietoja hakemisesta saat ottamalla yhteyttä ELY-keskuksen Timo Mäkelään, tai Yrityssaloon. Yrityssalon yhteyshenkilöt löydät tämän sivun oikeasta laidasta.