Yrityksen ja liiketoiminnan sijoittuminen Saloon on helppoa!

Salo sijaitsee yrittäjän näkökulmasta kaiken keskellä, Suomen ehkä parhaimmalla paikalla: pääkaupunkiseutu on tunnin päässä, Turkuun ajaa moottoritietä pitkin puolessa tunnissa. Salo on monien mahdollisuuksien kaupunki, jolla on vankka elinkeinoelämä ja pitkät yrittäjyyden perinteet.

Salossa on satoja menestyviä ja palkittuja yrityksiä, joista moni toimii kansainvälisillä markkinoilla. Yritykset toimivat monipuolisesti eri toimialoilla, joista vahvimpia ovat ICT-ala, perusteollisuus ja palvelutoimiala sekä muovi- ja metalliteollisuus. Toimivat yritysten yhteistyöverkostot ovat yksi Salon vahvuuksista.

Salosta löytyy eri alojen ammattitaitoista työvoimaa sekä huippuosaajia; erityisesti ict-sektorilla on koulutettua osaavaa työvoimaa, jolta löytyy kansainvälistä kokemusta, hyvä kielitaito, monipuolista osaamista eri liikkeenjohdon ja teknologian aloilla sekä pitkä työkokemus. Lisäksi työpaikkauskollisuus on erittäin korkea.

Haluamme vahvistaa elinvoimaista kasvukeskustamme entisestään ja etsimme aktiivisesti uutta yritystoimintaa Saloon. Tarjolla on monipuolinen kirjo valmiita toimitiloja ja hyviä liikepaikkoja sekä neuvoa ja tukimahdollisuuksia alueelle sijoittumiseen. Alueen yritykset voivat olla yrityksesi tulevaisuuden päämiehiä, asiakkaita tai alihankkijoita.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mitä voimme tarjota Salossa!

Lisätietoa Salosta toimintaympäristönä yritykselle sekä mm. yritysalueiden esittelyä löydät sivujemme "Salo yritykselle" -linkin alta.

Kattavasti tietoa sijoittuvalle yritykselle löytyy Salon kaupungin Sijoittuvalle yritykselle -sivustolta www.saloon.fi

ilmakuva-ja-kartta.jpg